Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

7/B Matematik Ögretmenimiz Burçin Büyükerdal!

+2
neverland
baRIsKapLaN*gFb*
6 posters

7/B Matematik Ögretmenimiz Burçin Büyükerdal! Empty 7/B Matematik Ögretmenimiz Burçin Büyükerdal!

Mesaj  baRIsKapLaN*gFb* Paz Ekim 07, 2007 3:06 am

Ben kendisini cok severim matematik dersimiz onun sayesinde çok üzel geçer onun sayesinde artık SBS de iyi
Bir yere gidebilecegimi düsünüorum yorumlar??? lol! lol!
baRIsKapLaN*gFb*
baRIsKapLaN*gFb*
Admin

https://akevgencligi.all-up.com

7/B Matematik Ögretmenimiz Burçin Büyükerdal! Empty Geri: 7/B Matematik Ögretmenimiz Burçin Büyükerdal!

Mesaj  neverland Salı Ekim 09, 2007 10:33 am

Mr_BaRIs demiş ki:Ben kendisini cok severim matematik dersimiz onun sayesinde çok üzel geçer onun sayesinde artık SBS de iyi
Bir yere gidebilecegimi düsünüorum yorumlar??? lol! lol!

bende seviyorum burçin öğretmeni flower lol!
neverland
neverland

7/B Matematik Ögretmenimiz Burçin Büyükerdal! Empty :)

Mesaj  Dilara! Cuma Ekim 19, 2007 9:22 am

artık o kadar sewiorm ki kendisinii Very Happy esasında bağırışı hoşuma gitmiorr... Cool ama iiidir iidir... lol!
Dilara!
Dilara!

7/B Matematik Ögretmenimiz Burçin Büyükerdal! Empty Geri: 7/B Matematik Ögretmenimiz Burçin Büyükerdal!

Mesaj  $£&@/-/ C.tesi Ekim 20, 2007 10:39 am

ben o kdr cok sevıyorum kı bu cumartesınden ıtıbaren ders calısmaya basladımmm bende ınanamıyorum sız ınanıyormsusununz:?: affraid albino lol! lol! lol dmessem yıneden olmass....
$£&@/-/
$£&@/-/

Mesaj  gizemLi_chocukh Paz Ekim 28, 2007 9:36 am

scratch Bende sewerim Burçin hocayı I love you ama onun taklidini yaptıım için bana kızııo Sad
gizemLi_chocukh
gizemLi_chocukh

Mesaj  latto Paz Kas. 11, 2007 9:07 am

çookkk şeker bi öğretmen iyi matematik anlatıo en azından biraz anlıorum ama mat. tan ne de olsa özel ders alcam sizin yüzünüzü kara çıkarmıycam burçin hocammmm!! başarılı olucam!!!! Twisted Evil Exclamation Exclamation Exclamation I love you sunny

En son tarafından Salı Ocak 08, 2008 12:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
latto
latto

Mesaj  Dilara! C.tesi Ara. 29, 2007 12:35 pm

yaww aslında ii bi öğretmen..çok sewiorm kendisini,ama matematiği sewmiorm Very Happy nedenini bilmiorm ama matematiğe karşı bi ön yargım var ama burçin hoca saolsun aşıcam bu matematiğe olan kinide

-burçin hocam sizi çook sewiormm cheers lol!
Dilara!
Dilara!

- Similar topics