Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

7/B Sosyal öGReTMeNiMiZ Seref CAN AYTAR

5 posters

7/B Sosyal öGReTMeNiMiZ Seref CAN AYTAR Empty 7/B Sosyal öGReTMeNiMiZ Seref CAN AYTAR

Mesaj  baRIsKapLaN*gFb* Paz Ekim 07, 2007 12:49 am

Ben kendisini pek bi severim yalnız arada yaramazlık yaptım mı beni pataklıo ama genede kendisini severim
Zaten onun anlattıgı basın yayın ve yorum ozgurlugunu bılmesem bu siteyi acamazdım Tşkurler Yorumlar
lol! lol! Question Question
baRIsKapLaN*gFb*
baRIsKapLaN*gFb*
Admin

https://akevgencligi.all-up.com

7/B Sosyal öGReTMeNiMiZ Seref CAN AYTAR Empty ...

Mesaj  neverland Paz Ekim 07, 2007 5:11 am

valla ya en iyi sosyal bilgiler öğretmeni bence dersanede onu çok aradık dilara ezgi ve ben e tabi akevde çalıştığı için bulmadık Smile dersleri güzel anlatır saolsun!ewt barışın dediği gibi bilgisayar bir kitle iletişim aracıdır! lol!
neverland
neverland

7/B Sosyal öGReTMeNiMiZ Seref CAN AYTAR Empty Geri: 7/B Sosyal öGReTMeNiMiZ Seref CAN AYTAR

Mesaj  Dilara! Cuma Ekim 19, 2007 9:28 am

çok sewiorm onu hele (dersanadeki hocanın esprileri beni boğuyo) değerini daha ii anladım şeref hocanın Very Happy
Dilara!
Dilara!

7/B Sosyal öGReTMeNiMiZ Seref CAN AYTAR Empty seref hoca

Mesaj  wildtiger Cuma Ekim 19, 2007 10:29 am

valla bbizimm dershanee hocasıdaa iiamaa bizimkininkidee espirilerii bayıcıı yanıı seref hocayıı severimmmmm ama tekk sorun var odaa hiçç defteree bişiy yazdırmıyo
wildtiger
wildtiger

7/B Sosyal öGReTMeNiMiZ Seref CAN AYTAR Empty Geri: 7/B Sosyal öGReTMeNiMiZ Seref CAN AYTAR

Mesaj  latto Ptsi Kas. 19, 2007 8:32 am

şeref hocayı ben de çooook seviyorum hele o telefon kablosuna bayılıyorum(bana vurmadığı sürece) Laughing Laughing Laughing lol! lol! lol!
latto
latto

- Similar topics