Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN

3 posters

Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN Empty Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN

Mesaj  neverland Paz Ekim 07, 2007 12:28 pm

Kendisi iyidir(babam die sölemiyorum) Bağırır çağırı ama öğrenciler sever tabi okuldakiler için üç görevi var benim için dört anladinizz siz onu Very Happy nese iyi bi antrenördür iyi işte anladınız mı! Very Happy lol! onun için ben yorum yapamam sadece konuyu açtım siz yapın yorumu benden çekinmeyin lol!

En son tarafından Çarş. Ekim 10, 2007 11:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
neverland
neverland

Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN Empty Geri: Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN

Mesaj  baRIsKapLaN*gFb* Ptsi Ekim 08, 2007 9:05 am

Yok cekınmem ben estaggfurullah ben gunay hocayı cok severım yan sınıf komsumuzdur.Oguzhan la erdem bol bol odasına cay kahve ıcmeye gıder ve bıze odanın atmosfer ve kokusunu anlatırlar...eN sevdıgım mudur yardımcısıdır
saolsun kendısı ıremın babası o olmasa sımdı ırem adlı muthıs kalıtelı samımı canayakın lol! lol! lol! her neese
arkadasımız olmaazdı kendısıne yurekten tesekkur eder saygılarımı sunarım lol! lol! lol! Very Happy
baRIsKapLaN*gFb*
baRIsKapLaN*gFb*
Admin

https://akevgencligi.all-up.com

Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN Empty Geri: Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN

Mesaj  neverland Salı Ekim 09, 2007 11:06 am

Mr_BaRIs demiş ki:Yok cekınmem ben estaggfurullah ben gunay hocayı cok severım yan sınıf komsumuzdur.Oguzhan la erdem bol bol odasına cay kahve ıcmeye gıder ve bıze odanın atmosfer ve kokusunu anlatırlar...eN sevdıgım mudur yardımcısıdır
saolsun kendısı ıremın babası o olmasa sımdı ırem adlı muthıs kalıtelı samımı canayakın lol! lol! lol! her neese
arkadasımız olmaazdı kendısıne yurekten tesekkur eder saygılarımı sunarım lol! lol! lol! Very Happy

daha saysaydın tse damgam var mı son kullanma tarihim töbe töbe... Razz afro lol!
neverland
neverland

Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN Empty 1 numara

Mesaj  Dilara! Cuma Ekim 19, 2007 9:25 am

Gerçekten mantık kurmayı beceren ve çocuk psikolojisini anlayan öğretmenlerden az var ama günay hoca en başta kendisi bnm için çok özel kendisini çok sewiormmm....
Dilara!
Dilara!

- Similar topics