Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN
Kendisi iyidir(babam die sölemiyorum) Bağırır çağırı ama öğrenciler sever tabi okuldakiler için üç görevi var benim için dört anladinizz siz onu nese iyi bi antrenördür iyi işte anladınız mı! onun için ben yorum yapamam sadece konuyu açtım siz yapın yorumu benden çekinmeyin
En son tarafından Çarş. Ekim 10, 2007 11:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
neverland- Mesaj Sayısı : 65
Geri: Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN
Yok cekınmem ben estaggfurullah ben gunay hocayı cok severım yan sınıf komsumuzdur.Oguzhan la erdem bol bol odasına cay kahve ıcmeye gıder ve bıze odanın atmosfer ve kokusunu anlatırlar...eN sevdıgım mudur yardımcısıdır
saolsun kendısı ıremın babası o olmasa sımdı ırem adlı muthıs kalıtelı samımı canayakın her neese
arkadasımız olmaazdı kendısıne yurekten tesekkur eder saygılarımı sunarım
saolsun kendısı ıremın babası o olmasa sımdı ırem adlı muthıs kalıtelı samımı canayakın her neese
Geri: Günay Mergen MuDuR YaRDImCISI aNTReNoR Ve öGReTMeN
Mr_BaRIs demiş ki:Yok cekınmem ben estaggfurullah ben gunay hocayı cok severım yan sınıf komsumuzdur.Oguzhan la erdem bol bol odasına cay kahve ıcmeye gıder ve bıze odanın atmosfer ve kokusunu anlatırlar...eN sevdıgım mudur yardımcısıdır
daha saysaydın tse damgam var mı son kullanma tarihim töbe töbe...
neverland- Mesaj Sayısı : 65
1 numara
Gerçekten mantık kurmayı beceren ve çocuk psikolojisini anlayan öğretmenlerden az var ama günay hoca en başta kendisi bnm için çok özel kendisini çok sewiormmm....
Dilara!- Mesaj Sayısı : 34
1 sayfadaki 1 sayfası